Whatsapp 06 - 57 57 57 26

WC accessoires top 5

Als je een toilet gaat aankleden, doe je dat natuurlijk met WC accessoires. Je brengt tenslotte nogal wat tijd door op het toilet. En niet alleen jij, ook jouw visite. Dus wil je ook dat deze ruimte er aantrekkelijk en netjes uitziet. Dan komen WC accessoires om de hoek kijken. En die gaan verder dan de toiletpot. We inspireren je graag met onze top 5 musthaves voor de kleinste ruimte in huis.


Kenmerken WC accessoires

Waarom zou je WC accessoires op het toilet gebruiken? Simpel: ze bieden je meer comfort, geven je wc ruimte een fraaier uiterlijk en zorgen dat je toilet netjes is. De accessoires zorgen er namelijk voor dat alles op de juiste plek staat en binnen handbereik is. Een closetrolhouder zorgt bijvoorbeeld dat je altijd wc papier bij de hand hebt. En een closetborstel helpt je om het toilet na een boodschap schoon te houden.

Kleurengebruik in toilet

Kijk zelf of je de accessoires allemaal in dezelfde kleur uitzoekt voor een trendy uitstraling. Of kies juist voor verschillende kleuren voor een speelse look. En met metaalkleuren ga je voor een industriële uitstraling. Je kunt natuurlijk ook af en toe je accessoires vervangen en een nieuwe stijl in je toilet creëren.

Top 5 WC accessoires

We bieden je graag een top 5 met WC accessoires van hoge kwaliteit en in verschillende prijsklassen. Als je ons onze musthaves niet direct een product vindt dat bij de stijl van jouw toilet past, kijk dan vooral even verder op onze website. We bieden een uitgebreide collectie zodat er altijd iets passends bij jouw stijl en inrichting past.
 
1. Evolution Nero Phone Closetrolhouder - Zwart
Deze zwarte wc rol houder geeft je toilet een strak en moderne uitstraling. Niet alleen is de closetrolhouder praktisch en een opbergruimte voor je wcrol, ook kun je er je mobiele telefoon op leggen tijdens je bezoek aan het toilet.

Prijs: €55,00
2. Inbouw closetborstelgarnituur
Een closetborstel is vaak niet het mooiste onderdeel van je toilet. Maar wel één die eigenlijk onmisbaar is bij de wc accessoires. Om te voorkomen dat de wc borstel de hele tijd in het oog staat, kun je kiezen voor dit inbouwmodel. De voorkant van de inbouwkast kun je betegelen, zodat deze wegvalt in de muur van je toilet. 

Prijs: €549,00
3. Handendroger
Het gezegde ´na het plassen handen wassen´ is er natuurlijk niet voor niets. Na een toiletbezoek zul je normaal gesproken je handen wassen. En misschien loop jij zelfs het toilet wel eens in, alleen maar om even snel je handen te wassen. Dan is het handig als je deze ook snel kunt drogen. Daarvoor kun je een handendroger met warme lucht in je wc plaatsen.

Prijs: €195,00
4. Inbouw reserverolhouder
In het toilet heb je natuurlijk niet alleen een wc rol houder nodig, ook zoek je een plek om reserverollen te bewaren. Als WC accessoires kun je dan een inbouw reserverolhouder kiezen. Het stijlvolle onwerp zorgt dat deze houder perfect in je moderne of industriele toiletruimte plast.

Prijs: €75,00
5. Fonteinset
Om je handen te wassen, kun je een stijlvolle fontein in je toiletruimte plaatsen. Er zijn zowel langwerpige, als vierkante en hoekmodellen om uit te kiezen. Dus ook als je weinig ruimte hebt, kun je een fontein in je toilet plaatsen. De fonteinen worden als set geleverd met kraan en aansluitmateriaal.

Prijs: 99,95