Whatsapp 06 - 57 57 57 26

Catalano

Ben je op zoek naar het meest kwalitatieve wandcloset of toilet? Dan ben je bij Catalano aan het juiste adres! Toiletmarkt.nl is een trots dealer van dit mooie Italiaanse merk. We bieden wandclosets in 3 kwaliteiten aan: van goedbeter tot best. De wandclosets van Catalano vind je in onze categorie best. Graag lichten we alvast enkele unieke producten voor je uit. Of bekijk gelijk alle producten om een Catalano wandcloset uit te zoeken. 

Catalano Sfera combipack wandcloset 54cm diepspoel met softclose closetzitting wit 1VSF54A00

Catalano Sfera combipack wandcloset 54cm diepspoel met softclose closetzitting wit 1VSF54A00 heeft mooi design, blinde bevestiging en is voorzien van Cataglaze bescherming, met closetzitting. De nieuwe sanitaire producten van de lijn Sfera worden gekenmerkt door een uitgebreid aanbod aan eenvoudige, bekende en onthalende vormen met ronde bekkens en volumes die speciaal zijn ontwikkeld voor de dagelijkse badkamer.

Prijs: €495,00

Catalano Sfera 54 combipack wandcloset zonder spoelrand met softclose closetzitting wit 1VSF54R00

Catalano Sfera 54 combipack wandcloset zonder spoelrand met softclose closetzitting wit 1VSF54R00 is een New Flush Rimless design wandcloset, met diepspoel, bline bevestiging en Cataglaze bescherming. Met recht kunnen wij de stelling opwerpen dat wanneer je op zoek bent naar het beste wandcloset zonder spoelrand, dat Catalano deze heeft. Dit is onderbouwd met zowel argumenten als de prijzen die Catalano hiermee inmiddels heeft gewonnen.

Prijs: €615,00

Geschiedenis Catalano

Catalano is gevestigd in Fabrica di Roma en opgericht in 1967. Het is een familiebedrijf waar het uitgangspunt duurzaamheid is, oog voor het milieu. Dit is terug te vinden in het feit dat zij met zonnepanelen werken en al het gebruikte water recyclen. Of dat de auto's van de medewerkers onder daken kunnen parkeren zodat de auto niet bloedheet is als zij weggaan en de airco op en top moet werken. Sleutelbegrippen van Catalano zijn verder innovatie, research, nieuwe materialen en flexibele oplossing. Bij Catalano Ceramica werken honderden mensen en produceren zij rond de 1500 keramische toestellen per dag! 


Catalano wandcloset ontwerpen

Een Catalano wandcloset staat garant voor een functioneel toilet met een kunstige vormgeving. Voor diverse series van de wandclosets heeft het bedrijf samengewerkt met de beste Italiaanse ontwerpers. Hierdoor zijn echte topproducten ontwikkeld met nieuwe, vooruitstrevende designs. 


Wandcloset Catalano kenmerken

Toiletmarkt.nl biedt een aantal merken aan in haar pakket maar Catalano steekt hier toch echt bovenuit. Waarom? Dat is niet zomaar verteld, maar we gaan ons best doen. We zetten graag een aantal unieke kenmerken van Catalano wandclosets op een rij. 
  • NewFlush spoelsysteem
  • Innovatief glazuur op alle Catalano wandclosets
  • Alle closetzittingen zijn uitgerust met een softclose systeem
  • Onzichtbare bevestiging op toiletten
  • Geglazuurd sifon 


Newflush WC systeem

Het Newsflush WC systeem van Catalano is een uniek systeem wat wordt toegepast op toiletten zonder spoelrand. Catalano is hier ver vooruit op de concurrentie, doordat zij gebruik maken van het Vortex systeem. Vortex betekent draaikolk. Wat gebeurt er? Het wandcloset heeft één uitgang waardoor het water in het toilet terecht komt. Doordat er maar één straal is, neemt het al het vuil door de kracht van deze straal in één keer mee in een draaikolk beweging. Dat is voordeel nummer 1. Voordeel nummer 2 is dat het toilet veel minder lawaai maakt hierdoor. Ook niet geheel onbelangrijk toch?Innovatief glazuur Catalano wandclosets

Normaal gesproken bieden sanitaire merken wel een beschermingslaag over hun keramiek heen. Echter, zijn dit allemaal achterhaalde technieken waarbij er nog steeds vuilafzetting kan plaatsvinden. Met de geëvolueerde versie hiervan genaamd Cataglaze heeft Catalano een zeer grote voorsprong genomen op haar concurrenten. Met het innovatieve glazuur kan er nog nauwelijks vuilafzetting plaatsvinden. Met als direct gevolg dat je toiletpot of wandcloset dan ook echt zacht aanvoelt. Het water trekt zich op het glazuur in druppels samen, die vervolgens rechtstreeks van het keramiek rollen. Zij nemen gelijk resten kalk en vuil mee. Kom het vooral proberen in onze showroom en bekijk een Catalano wandcloset met het innovatieve glazuur zelf.. De reden waarom Cataglaze beter is, is omdat de beschermingslaag is meegebakken op 1250 graden celsius. Dit in tegenstelling tot andere merken waar het achteraf er overheen wordt gelegd. Een ander effect is dat het sanitair blijft blinken en dus echt jarenlang mooi blijft. Catalano is in verhouding wat duurder maar gaat ook langer mee.


Geglazuurd sifon

Je ziet het geglazuurde sifon niet bij een Catalano wandcloset, maar het is zeker een belangrijk onderdeel. Het zorgt namelijk voor een goede afvoer van de boodschap. Doordat het geglazuurd is spoelt het makkelijker naar het riool. Zo blijft je Catalano toilet mooi, hygiënisch en schoon!