Whatsapp 06 - 57 57 57 26

Catalano

Ben je op zoek naar het meest kwalitatieve wandcloset of toilet? Dan ben je bij Catalano aan het juiste adres!
Toiletmarkt.nl is een trots dealer van dit mooie Italiaanse merk. Catalano is gevestigd in Fabrica di Roma, opgericht in 1967 en is een familiebedrijf waar het uitgangspunt duurzaamheid is, oog voor het milieu. Dit is hét centrale thema binnen de muren van
Catalano. Dit is terug te vinden in het feit dat zij met zonnepanelen werken, al het gebruikte water recyclen of dat de auto's van de medewerkers onder daken kunnen parkeren zodat de auto niet bloedheet is als zij weggaan en de airco op en top moet werken. Bij Catalano Ceramica werken 240 mensen en produceren zij 1500 keramische toestellen per dag!

Toiletmarkt.nl biedt een aantal merken aan in haar pakket maar Catalano steekt hier toch echt bovenuit. Waarom?
Dat is niet zomaar verteld maar we gaan ons best doen.

Het Newsflush WC systeem van Catalano is een uniek systeem wat wordt toegepast op toiletten zonder spoelrand. Catalano is hier ver vooruit op de concurrentie doordat zij gebruik maken van het Vortex systeem. Vortex betekent draaikolk. Wat gebeurt er? Het wandcloset heeft één uitgang waardoor het water in het toilet terecht komt. Doordat er maar één straal is neemt het al het vuil door de kracht van deze straal in één keer mee in een draaikolk beweging. Dat is voordeel nummer 1. Voordeel nummer 2 is dat het toilet veel minder lawaai maakt hierdoor, ook niet geheel onbelangrijk toch?

 

 

Alle sanitaire merken hebben wel een beschermingslaag over hun keramiek heen. Echter, zijn dit allemaal achterhaalde technieken waarbij er nog steeds vuilafzetting kan plaatsvinden. Met de geëvolueerde versie hiervan genaamd Cataglaze heeft Catalano een zeer grote voorsprong genomen op haar concurrenten waardoor er nog nauwelijks vuilafzetting kan plaatsvinden met als direct gevolg dat je toiletpot of wandcloset dan ook echt zacht aanvoelt, kom het proberen in onze showroom. De reden waarom Cataglaze beter is is omdat de beschermingslaag is meegebakken op 1250 graden celcius dit in tegenstelling tot andere merken waar het achteraf er overheen wordt gelegd. Een ander effect is dat het sanitair blijft blinken en dus echt jarenlang mooi blijft. Catalano is in verhouding wat duurder maar gaat ook langer mee.Alle closetzittingen zijn uitgerust met een softclose systeem.Catalano heeft op haar toiletten een onzichtbare bevestiging.
Uniek voor de toiletten van Catalano, is het geglazuurde sifon. Dit zie je niet maar is belangrijk voor een goede afvoer
van de boodschap. Doordat het geglazuurd is spoelt het makkelijker naar het riool. Zo blijft je Catalano toilet mooi, hygienisch en schoon!