Whatsapp 06 - 57 57 57 26

Blog

Op deze pagina vindt u ons blog. Hier delen we interessante informatie, klustips of nieuws over onze producten, merken en ons bedrijf. Veel leesplezier! 

Welk inbouwreservoir voor het toilet nemen?

Wanneer je van plan bent een nieuw toilet te plaatsen in huis, zal je ook een inbouwreservoir nodig hebben. Bij een inbouwreservoir wordt alles weggewerkt achter een wand. Hierdoor zie je geen leiding of afvoer meer zitten. Het enige dat je nog ziet is het toilet en de bedieningsplaat om door te kunnen spoelen. Dit maakt dat de toiletruimte groter en ruimer lijkt en het is ook makkelijker om schoon te maken. Je kan na het wegwerken van het inbouwreservoir vaak alleen nog bij het reservoir door de bedieningsplaat te verwijderen. 
Blog artikel lezen
 

Met een bruidsjurk naar het toilet gaan, IKEA helpt!

De trouwdag is voor elke vrouw een van de mooiste dagen van haar leven. Op deze dag mag er niets verkeerd gaan. Het begint al bij het opstaan in de ochtend. Vaak is je maag nog onderste boven van de zeenuwen als je eraan denkt hoe perfect deze dag moet lopen. En dan komt er een van die lastige dingen, naar de WC gaan... Hoe ga je dat in vredesnaam doen met die jurk!?
Blog artikel lezen

Hoe maak je jouw toilet goed schoon?

Niet een ieder vindt het prettig om het toilet schoon te maken. Het is geen prettige klus maar het moet wel gedaan worden. Wie wil er nou gebruik maken van een smerig toilet. Feit is, als je het nou leuk vindt of niet, het toilet moet schoon gemaakt worden. Wij geven je hier enkele handige tips om je toilet binnen een handomdraai schoon te maken in nog geen 30 minuten.

Hoe ontstop je jouw toilet?

Het zal je overkomen dat je een ochtend opstaat en je merkt dat je toilet verstopt is geraakt. Na toiletbezoek wil je doorspoelen en al het water loopt tot de rand van je toilet. Een hele lastige situatie vooral wanneer je een druk huis hebt met vele huisgenoten. Als je echt pech hebt dan kan het nog eens overspoelen. Wat een ellende heb je nu om je hals om dit probleem op te lossen. Hoe doe je het?