Whatsapp 06 - 57 57 57 26

TECE

Bent u opzoek naar TECE producten? Op deze pagina vindt u ons uitgebreide aanbod aan producten van dit A-merk. In ons assortiment vindt u onder meer TECE inbouwreservoirs, kijkt u ook bij ons algemene overzicht in inbouwreservoirs.

TECE is een groot en bekend merk. Maar wat maakt dit merk nou zo bijzonder? Het doel van dit merk is om zich te onderscheiden in designoplossingen en deze harmonieus in het badkamerontwerp te integreren. Een goed voorbeeld hiervan zijn de WC bedieningspanelen. Deze zijn, naast exclusief en toonaangevend qua design, vlak in te bouwen in de wand. 

De visie van TECE is als volgt: de techniek is van de beste kwaliteit, maar de vormgeving moet hier ook aan voldoen. Een toonaangevend design in alle prijsklassen. Compatibel met andere bekende Europese fabrikanten.

Elke druppel telt

Drinkwater dient duurzaam gebruikt te worden. Hier speelt TECE goed op in met haar bedieningsplaten en in de wand gemonteerde reservoirs. Deze producten beschikken over een hoogwaardig spoelventiel, deze werkt zo goed dat het merk zelfs de DESIGN PLUS innovatieprijs won met deze technologie.

Het ventiel zorgt ervoor dat het toilet, jaren lang, doorgespoeld kan worden zonder dat er problemen op zullen spelen. Maar, nog belangrijker, is dat het ontzettend veel water bespaart. Tot zelfs 63%! 
Producten per pagina
Producten per pagina