Whatsapp 06 - 57 57 57 26

TECE bedieningsplaten

Laten we het gewoon maar zeggen: TECE heeft het meest mooie assortiment bedieningsplaten. Wij zijn fan en raden je dan ook echt de TECE bedieningsplaten aan. TECE bedieningsplaten zijn stijlvol, populair en aantrekkelijk geprijsd. Ben je op zoek naar metaal, glas of kunststof? Met een TECE bedieningspaneel is het allemaal mogelijk. En wij hebben het allemaal in het pakket en uit voorraad leverbaar. Daarbij kun je alle bedieningspanelen op alle inbouwreservoirs van TECE toepassen, hoe makkelijk is dat? Hieronder zetten we alle series bedieningsplaten voor je uiteen. Als je op de link bij het product klikt, ga je trouwens gelijk naar het product op onze website toe. Hier vind je alle verdere details. 
 

1. TECElux Mini (22x15cm)

De TECE TECElux Mini is een elektronische bedieningsplaat van echt glas voor het TECE-reservoir. De spoeling wordt geactiveerd zonder aanraking of door de toets even aan te raken. Een naderingssensor herkent of iemand het toilet nadert en activeert de verlichting van de toetsen, die op deze manier tevens als oriëntatiehulp 's nachts dienen.

Let op: deze bedieningsplaat is niet toepasbaar op het TECE ruimtewinnend inbouwreservoir. 

2. TECEsquare metaal en glas (22x15cm)

De TECE TECEsquare bedieningsplaat van metaal overtuigt door het effect van puur RVS en perfecte integratie in een moderne badkamerarchitectuur dankzij de bijzonder vlakke opbouw. Drie smalle voegen markeren de toetsen voor de spoeling - een brede toets voor de volledige spoeling en een smalle voor de gedeeltelijke spoeling. Het RVS-oppervlak zorgt met de beschermlaag tegen vingerafdrukken voor perfect uiterlijk. De TECE TECEsquare bedieningsplaten met glasoppervlak kunnen met het wc-inbouwframe ook volledig vlak worden gemonteerd.

De TECE TECEsquare is ook verkrijgbaar met een glazen frontplaat. Net zoals bij de TECEloop serie kunnen de bedieningsplaten zowel op de muur als - met behulp van een speciaal inbouwframe - volledig vlak worden ingebouwd. De TECEsquare is geschikt voor bediening aan de voorzijde of van boven.

3. TECEloop kunststof en glas (21,6x14,5cm)

De TECE TECEloop bedieningsplaten van kunststof komen qua afmetingen en vorm overeen met de TECEloop bedieningsplaten van glas. Ook het toetsmechanisme is identiek. De antibacteriële uitvoering is bijzonder geschikt voor toepassing in ziekenhuizen of bejaarden- en verzorgingshuizen en overal waar hygiëne extra belangrijk is. De zilverdeeltjes in het materiaal van de plaat zorgen voor een aanzienlijke vermindering van de verspreiding van ziektekiemen. Een vlakke montage is bij de kunststofvariant niet mogelijk.

De TECE TECEloop glazen bedieningsplaat met duospoeltechniek heeft een minimalistisch design. De optie voor vlakke inbouw van de glazen bedieningsplaten is een opvallend kenmerk van de TECEloop. Dit kan heel eenvoudig en precies met de speciale hiervoor verkrijgbare inbouwset.

Bekijk hier de TECEloop wit
Bekijk hier de TECEloop wit chroom
Bekijk hier de TECEloop matchroom

4. TECEnow (22x15cm)

Met de vlakke opbouw en de minimalistische vormgeving bewijst de nieuwe bediening dat voortreffelijk design niet duur hoeft te zijn. Met het gebruikelijke inbouwframe van TECE en de speciale afstandhouder is ook een vlakke inbouw mogelijk. De TECEnow overtuigt met beproefde duospoeltechniek met een kleine en een grote spoelhoeveelheid. Je kunt kiezen uit twee kleuren: TECEnow matchroom en TECEnow wit

TECEplanus (21,4x14,cm)Heb je vragen over de TECE bedieningsplaten? Of weet je niet precies welk TECE bedieningspaneel je nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag om een passend artikel te vinden. Via de website kun je trouwens gelijk de gewenste producten, waaronder TECE bedieningsplaten bestellen en afrekenen. Jouw bestelling wordt zo snel mogelijk bij je thuis bezorgd!