Whatsapp 06 - 57 57 57 26

Sanibroyeur

Bent u op zoek naar een Sanibroyeur toilet voor uw badkamer? Een Sanibroyeur biedt een ideale oplossing wanneer uw afvoer en riolering te klein zijn voor het gebruik van een normaal toilet. Vaak wordt er tijdens de bouw van een huis alleen rekening mee gehouden dat het toilet en de badkamer op één vaste plek komen en blijven. Maar als u na enkele jaren besluit om de badkamer ergens anders te maken, dan kan het zijn dat de afvoer buizen niet geschikt zijn voor een gewoon toilet. Dan biedt een Sanibroyeur de perfecte oplossing. Op deze pagina vindt u al onze Sanibroyeurs, ze worden gratis vezonden en als u vandaag voor 15:00 besteld heeft u deze morgen al in huis. Is er toch nog iets waar we mee kunnen helpen? Onze klantenservice is 24/5 bereikbaar.
Lees meer
Filter
Producten per pagina
Producten per pagina

Een Sanibroyeur kopen

Een huis in uw droomhuis veranderen kost niet alleen veel planning, maar kost ook nog handenvol geld. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid dat er complicaties kunnen optreden en dat een specifieke ruimte niet de gewenste ligging kan hebben. Het kan zijn dat u een apart ruimte voor het bad (als badkamer) en voor het toilet wilt maken, maar dat dit geen mogelijkheid is omdat er daar geen rioolafvoer is of een afvoer met de dunne of kleine buizen. Het plaatsen van een toilet is dan niet mogelijk. Maar gelukkig zijn er tegenwoordig andere manieren om ervoor te zorgen dat u toch een toilet kunt plaatsen op een gewenste locatie in uw huis. Namelijk, een Sanibroyeur!

Zoals eerder aangegeven heeft u een rioolafvoer nodig als u een gewoon toilet wilt plaatsen, maar gelukkig is dit niet nodig wanneer u voor een wc van Sanibroyeur kiest. De toiletten van dit merk maken gebruik van een vermaler en een pomp om uw afval af te voeren. Het gaat vanzelf te werk nadat u, na het gebruik van uw toilet, doortrekt. Het waterniveau stijgt en de motor van de Sanibroyeur begint dan automatisch te werken. Alles dat doorspoelt wordt dan in kleine deeltjes gesneden en wordt dan via een standaard PVC buis afgevoerd. U heeft keuze uit een buis die een diameter van 22, 28 of 32 mm heeft. De pomp schakelt zichzelf dan vanzelf weer uit. Er wordt hier dus geen gebruik gemaakt van chemische producten. Tevens kan het in combinatie met een septic tank gebruikt worden.

Een dergelijk toilet kunt u dus overal wel plaatsen. Het enige wat u hierbij nodig heeft, is een stopcontact en een koud water toe- en afvoer. Zoekt u naar zo een Sanibroyeur toilet? Dan zult u die bij Toiletmarkt.nl vinden.

De toiletten van Sanibroyeur

Eerst moet u kijken welk toilet uit ons assortiment u het beste vindt. Ze hebben een wandtoilet design en zullen uw hele badruimte een moderne look geven De SANICOMPACT® Star moet aan de wand en het chassis is in hoogte verstelbaar van 430 tot 600mm. Het is dus ook ideaal voor mensen die minder mobiel zijn. Het is ook nog zuinig met water en wordt geleverd met toiletzitting. De Sanicompact Comfort ECO+ wordt ook aan de wand geplaatst. Het is compact, zuinig en milieuvriendelijk. Tevens is het geluidsarm en verbruikt het maar 1.8 liter / 3 liter water per spoeling.

De vermaler

Nog een voordeel van de vermaler, is dat deze stil is. Het maakt dus geen kabaal en u zult niemand wakker maken wanneer u een wc in de vroege ochtenduren (of laat op de avond) gaat gebruiken. Als u een Sanibroyeur wilt hebben die helemaal geen geluid maakt, dan is het Silence model, de Sanibroyeur X2 Silence, misschien wel een betere keus voor u.

Bij dit model hebben ze gebruikt gemaakt van nieuw akoestisch materiaal, namelijk de Silent Block. Daarnaast wordt er gebruik gemaatk van vernieuwde montagepunten die geluidsoverdracht tegenhouden, evenals stille en krachtigere motoren.

Maar om er daadwerkelijk voor te zorgen dat het geen geluid maakt is het wel nodig om enkele aanwijzingen te volgen, zoals:
  • De trillingsdempers moeten goed geplaatst worden, bijvoorbeeld onder de bak. Ze zullen de trillingen zoveel mogelijk verminderen.
  • De ondergrond moet plat zijn om ervoor te zorgen dat het de werking van de trillingsdempers niet zal verstoren.
  • Natuurlijk moeten ook de bevestigingsplaatjes goed ingeschroefd worden. Anders kan het apparaat meebewegen.
  • Verder mag de bak niet in aanraking komen met de wand.
  • Daarnaast moeten de afvoerleidingen goed aangesloten worden en moet er op gelet worden dat er hooguit een afstand van 1 meter tussen de bevestigingspunten is.
Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat de installateurs hierop zullen letten, maar het is ook goed als u deze informatie heeft zodat u er ook zeker van kan zijn dat uw toilet goed geïnstalleerd wordt. De toiletten zijn met en zonder vermaler te kopen. Afzonderlijke vuilvermalers zijn ook te verkrijgen op onze website. Vuilwaterpompen zijn eveneens in het assortiment te krijgen. U zult misschien wel denken dat dit alles heel wat geld zal kosten, maar het tegenovergestelde is waar. U bespaart geld, krijgt de mogelijkheid om een moderne toilet te installeren en doet dat ook nog op uw gewenste plek.

Ook na installatie hoeft u geen dure onderhoudskosten te betalen. De vermaler heeft geen onderhoud nodig. Wel wordt het aangeraden om het, net als uw andere apparaten, af en toe te ontkalken om ervoor te zorgen dat u het nog lang kunt gebruiken. Een vermaler kan wel 10 jaar meegaan, door te ontkalken zorgt u er zelf voor dat u daadwerkelijk zolang kunt genieten van uw vermaler. Maar producten zoals ontstoppingsproducten of andere zuren kunt u beter vermijden omdat ze de interne mechanismen kunnen beschadigen.

Om het te ontkalken kunt u gebruik maken van de speciaal ontwikkelde ontkalker. Om het te ontkalken moet u eerst de stekker uit het stopcontact halen en 2 liter van de ontkalker in de toilet schenken. U geeft het dan enkele uren de tijd om in te werken, stopt de stekker weer in het stopcontact en spoelt door. Als u liever geld wilt besparen of het speciale ontkalker niet in huis heeft, dan kunt u ook witte azijn gebruiken.

Naast het kopen van toiletten en vermalers, kunt u ook terecht bij Toiletmarkt.nl voor het plaatsen van toiletten van andere merken en andere sanitair artikelen. Ideaal dus voor wanneer u een huis aan het bouwen of renoveren bent. En onze service zal u ook verblijden!

Wat heeft u nog meer nodig?

Naast een Sanibroyeur zijn er verschillende andere sanitaire producten die u nodig kunt hebben in uw badkamer of voor uw woning. Denkt u aan een inbouwreservoir (bijvoorbeeld een TECE inbouwreservoir), een wandcloset (hangtoilet), fontein en wc accessoires. Bij Toiletmarkt.nl bent u aan het juiste adres voor alle producten voor uw toilet. 

Over Toiletmarkt.nl

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een Sanibroyeur toilet? Dan doet u dat natuurlijk bij Toiletmarkt.nl doen. U kunt de toiletten online bestellen en u hoeft daarbij geen verzendkosten te betalen. Als u de producten beter wilt bekijken of ze liever zelf ophaalt, dan kunt u langskomen in onze showroom. Deze is in Rosmalen gevestigd. U moet daarvoor eerst een afspraak maken.

Voordat u uw Sanibroyeur toilet gaat kopen, is het nodig om te weten dat voor garantie en service voorwaarden het merk Sanibroyeur wil dat alles volgens montagevoorschriften en handleidingen gemonteerd wordt. U kunt er dus niet voor kiezen om een toilet van hun te kopen en dan een vermaler van een ander bedrijf te kopen. Zowel toilet als vermaler moet van hun afkomstig zijn. Het is eigenlijk ook beter zo. U weet dan zeker dat beide producten in harmonie zullen samenwerken en dat er geen onnodige problemen zullen ontstaan.