Whatsapp 06 - 57 57 57 26

Over Toiletmarkt

www.toiletmarkt.nl is een webshop met toiletten en toebehoren. Alhoewel onze webshop-naam gericht is op toiletten, zijn er ook andere producten te vinden. Deze producten zijn natuurlijk aan te schaffen door consumenten, installateurs, speciaalzaken of andere geïnteresseerden.

Toiletmarkt.nl heeft tot doel de klant een keuze te laten maken uit een nauwkeurig samengesteld assortiment in alle prijsklasses, kwaliteit en duurzaamheid.

 

Onze activiteiten

www.toiletmarkt.nl is een initiatief van www.sanispecials.nl. Een webshop te 's-Hertogenbosch die al meer dan tien jaar bestaat. Het is gestart als kleine webshop, maar heeft inmiddels enkele tientallen eigen websites in beheer, gericht op het delen van productinformatie, installatie gerelateerde producten voor zowel consumenten als de (klein-) zakelijke markt. Zie voor meer info de website www.sanispecials.nl. Toiletmarkt maakt op dit moment (2020) deel uit van Van Engelen Advies & Development. Dit bedrijf houdt zich bezig met het maken en ontwikkelen van websites.

Onze mensen

Hoezeer wij van www.toiletmarkt.nl er ook van overtuigd zijn dat onze productinformatie duidelijk is, het blijft soms een lastige keuze om de juiste toilet of inbouwreservoir te selecteren. Daarom stellen wij dan ook graag onze mensen aan je voor. Deze specialisten kunnen je helpen bij het selecteren van het juiste toestel voor jouw situatie. Onze mensen staan je ook graag te woord als het gaat om bijvoorbeeld een prijsaanvraag voor een groot project of je eigen situatie.
Wij zijn te bereiken op de volgende telefoonnummers: 073 - 612 18 55 of 06 - 57 57 57 26. 

Bronnen en adviezen

Wij hebben tien jaar lang met veel plezier verschillende webwinkels opgezet en doen dit nog steeds naast onze activiteiten als sanitair specialisten. Dit is natuurlijk ook het geval voor onze website www.toiletmarkt.nl. Zo blijven wij op de hoogte van de ontwikkelingen in deze markt en kunnen we veelal uit eigen ervaringen tips en adviezen geven. Doordat wij veel gebruik maken van eigen ervaringen kan het natuurlijk wel zo zijn dat we hierin keuzes maken, bronnen gebruiken of meningen hebben die kunnen leiden tot een aankoop.

Locatie kantoor en showroom

Ons kantoor is gevestigd in Rosmalen aan de Kievitsven 66 (industrieterrein Kruisstraat). Ook hebben wij een showroom op Kievitsven 88. Tevens bestaat de mogelijkheid om (op afspraak) onze producten af te halen. Ook een persoonlijk adviesgesprek op deze locatie behoort tot de mogelijkheden.