Whatsapp 06 - 57 57 57 26

Geberit UP320

Bent u op zoek naar een Geberit UP320? Deze vindt u op deze pagina. Geberit is een bekend en populair Zwitsers merk voor onder meer inbouwreservoirs. In de loop der jaren is het Zwitserse merk steeds groter en groter geworden. Vooral kwaliteit is een terugkerend aspect binnen alle producten van Geberit. Het bedrijf zorgt voor goede oplossingen voor uw badkamer en toilet. De Geberit UP320 is een van de populairste inbouwreservoirs van het merk. Dit model wordt vanzelfsprekend weg gewerkt in de muur en biedt optimale functionaliteit.

Bent u op zoek naar de optimale prijs / kwaliteit verhouding voor uw inbouwreservoir? Kies dan voor een TECE inbouwreservoir. Inbouwreservoirs van dit merk bieden de volgende voordelen:
 • Grotere inhoud
 • Minder geluid dan een Geberit UP320
 • Bijpassende design bedieningspanelen
 • Spoelwaterhoeveelheid is in meerdere stappen in te stellen
Kortom: meer inbouwreservoir voor minder geld: TECE inbouwreservoirs.
Lees meer
Filter
Producten per pagina
Producten per pagina

Geberit UP320, moet je die wel kopen?

De Geberit UP320 is een bekend product van het merk Geberit. Wellicht heb je van anderen het advies gekregen om te kiezen voor een Geberit UP320, maar weet je wel zeker dat je deze zou moeten kiezen? Geberit is een heus A-merk, wat vaak betekend dat het kwaliteit betreft máár ook dat het duurder is dan de verschillende substituten.

Wat is de beste vervanger?

Wij van Toiletmarkt.nl zijn op zoek gegaan naar een betaalbare vervanger. En in onze zoektocht zijn wij uitgekomen bij de TECE inbouwreservoirs. Verderop in het artikel lees je meer over het merk TECE, we gaan nu kijken naar een vergelijking tussen de Geberit UP320 en de TECE standaard inbouwreservoir.

Geberit UP320 versus TECE inbouwreservoir standaard

Om je een goed beeld te geven van de Geberit UP320 tegenover ons favoriete model, de TECE inbouwreservoir standaard, hebben we hieronder een handige vergelijking gemaakt.
De Geberit UP320 vs TECE

Alle factoren één voor één doorgenomen 

 1. Prijs – De Geberit UP320 kost, met alle noodzakelijke toebehoren €400 tot €500. De prijs is afhankelijk van het model en de klasse van de producten die je als toebehoren erbij neemt. De TECE inbouwreservoir standaard kost all-in €219,95. Voor de Geberit UP320 wordt vaak nog geadverteerd met ‘mooie, lage prijzen’. Maar als je eenmaal verder gaat kijken is te zien dat deze prijs alleen geldt voor het inbouwreservoir zelf. Voor de TECE inbouwreservoir standaard zie je bij ons altijd een volledige prijs.
 2. Meer spoelbeurten – Een Geberit UP320 heeft een maximale inhoud van 7,5 liter, een TECE inbouwreservoir standaard heeft een inhoud van 10 liter. Dit heeft als voordeel dat het model van TECE simpelweg meer kan blijven spoelen. Is iemand net voor je geweest met een grote boodschap, en hoef jij alleen een kleine boodschap te doen? Dan kan je met de TECE inbouwreservoir standaard direct weer doorspoelen. Met een Geberit UP320 dien je te wachten tot het reservoir weer gevuld is.
 3. Geluidsdemping – De TECE inbouwreservoir standaard wordt opgehangen in rubber, waardoor dit reservoir minder geluid produceert tijdens het doorspoelen. Dit maakt tot wel 5 decibel verschil.
 4. Afstemmen hoeveelheid water – Bij de TECE inbouwreservoir standaard is de hoeveelheid water dat bij één spoelbeurt wordt gespoeld zelf in te stellen. Zo kan je precies uit (laten) kiezen wat het beste is voor jouw toilet en afvoer. Het ene toilet kan namelijk meer water in één keer verwerken dan het ander. Spoelt het reservoir teveel water per beurt? Dan kan dit over de toilet rand komen.
 5. Geurverspreiding – De TECE inbouwreservoir standaard biedt de mogelijkheid om het reservoir van wc blokjes te voorzien. Dit heeft als voordeel dat een TECE inbouwreservoir standaard een aangename geur achterlaat. Deze optie biedt de Geberit UP320 niet.
 6. In hoogte verstelbaar – De TECE inbouwreservoir standaard is in hoogte verstelbaar. Dit zorgt ervoor dat dit model erg handig te verstellen is. Zo ben je nóg sneller klaar met de montage.

Conclusie: een Geberit UP320 of een TECE Standaard?

Zoals we hierboven door hebben genomen, is de Geberit UP320 vooral bekend bij het grote publiek. TECE is een nog minder bekend merk, maar dat betekend niet dat het merk minder goede producten aanbied. Integendeel zelfs. Zoals in de vergelijking van hierboven is te zien, biedt de TECE standaard meer voordelen voor een vergelijkbare prijs.

Over TECE

TECE is een Duits merk dat haar hoofdvestiging heeft in Emsdetten, een Duitse stad dichtbij de Nederlandse grens. Het bedrijf legt met name de nadruk op grote verticale productactiviteit en hoge kwaliteitsnormen. De kwaliteit van de producten worden onderstreept door de vele certificaten en awards.
 
Het bedrijf heeft inmiddels ruim 1500 medewerkers en 27 locaties wereldwijd.  Het bedrijf bestaat al ruim 30 jaar als onafhankelijk familiebedrijf. Dichtbij haar partners en klanten staan is van groot belang voor TECE. Ze geven zelf aan dat “hun interesse in de wereld van hun klanten ervoor zorgt dat ze tot doordachte producten en diensten komen”.
 
Het bedrijf richt zich op producten die simpelweg het volgende doen: “Water in huis halen en het vervolgens weer naar buiten leiden”. Het bedrijf vertaalt dit met hun innovatieve werkwijze tot de producten in hun assortiment.
 
90 procent van alle producten van TECE zijn niet direct zichtbaar omdat ze achter een wand of voorwandinstallatie verwerkt zitten. Slechts 10 procent is zichtbaar voor de wand. Deze 10 procent omvat onder meer de bedieningsplaten, bedieningspanelen en douchegoten.
 
Iets waar het bedrijf goed naar kijkt is “iets goeds nóg beter maken”. Dit is te zien in de systeemoplossingen, deze hebben een permanent gegarandeerde functie gecombineerd met tijdloos design. 

TECE door de jaren heen

De nieuwsgierigste is de gene die innoveert. Door constant nieuwsgierig te blijven en te blijven kijken naar unieke oplossingen weet TECE telkens weer de standaarden in de branche van sanitair te verhogen met hun producten.
 • Het begon in 1992, toen ze zich afvroegen hoe een buisverbinding eenvoudiger en beter gemaakt kon worden. Het antwoord op deze vraag werd de TECEflex. Een kunststof buis met aluminium mantel. Doordat deze een fitting had zonder O-ring biedt hij een ongekende montagezekerheid.
 • De volgende vraag kwam in 1995, toen men zich afvroeg hoe een voorwand zo eenvoudig mogelijk geplaatst kan worden. Het antwoord op deze vraag was de TECEprofil voorwandsysteem. Het product bestaat uit slechts drie onderdelen.
 • In 2002 vroeg men zich af hoe een goed doordachte spoelkast werkt en hoort te werken. Hierop kwam men met de TECE spoelkast. Dit is de eerste in de fabriek voor gemonteerde spoelkast die tijdens de ruwbouwfase verzegeld blijft.
 • Hoe kan je comfortabeler douchen? Was de vraag die in 2005 volgde. Het antwoord van TECE waren nieuwe douchegoten waarmee een nieuwe standaard gezet werd bij het ontwerpen van badkamers.
 • Hoe kan een toilet zich aan de gebruiker aanpassen? Een belangrijke vraag die men zich bij TECE in 2012 stelde. Het TECElux inbouwreservoir was het antwoord op deze vraag. Het integreert de modernste technologie in een voorwand. Het inbouwreservoir geeft een betere hygiëne en comfort dankzij de aanraakvrije spoeling, filter, tabletten en hoogteverstelling.
 • In 2017 volgde de vraag “wat moet een douche-wc kunnen die tot de essentie is teruggebracht?”. De TECEone was het antwoord. Een wc met douchefunctie. De TECEone maakt geen gebruik van complexe technologie of stroom, hij wordt eenvoudig op de waterleiding aangesloten. Hij combineert optimaal comfort, mooi design en top functionaliteiten voor een eerlijke prijs. 

Over het merk Geberit

Geberit is een merk dat iedereen wel kent. Het merk, dat zijn oorsprong heeft in Zwitserland is al jaren de keuze voor menig professioneel sanitair installateur. Het merk Geberit staat dan ook al jaren voor duurzaamheid, design en functionaliteit.
 
Een aantal systemen van Geberit zijn niet weg te denken uit een professionele omgeving waar goed en degelijk sanitair de voorkeur hebben. Of het nu gaat om horeca sanitair, de badkamer in je hotelkamer of de toiletten in een schoolgebouw, de kans is groot dat ergens het niet te missen beeldmerk van Geberit te zien is. Aan het gebruik van een bekend merk als Geberit hangt echter één nadeel, het prijskaartje voor een mooie en degelijke sanitair oplossing. 

Geberit UP320 kopen

Je hebt nu een beter beeld van wat de Geberit UP320 ten opzichte van de TECE standaard doet. De TECE standaard biedt betere kwaliteit voor een vergelijkbare prijs. Daarom adviseren wij jou om geen Geberit UP320 te kopen, maar juist voor een TECE standaard inbouwreservoir te gaan.
 
Als je jouw bestelling voor 15:00 plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verzonden en heb je deze dus morgen al in huis. De inbouwreservoirs worden gratis verzonden. Onze klantenservice is 24/5 bereikbaar en wij leveren ook aan bedrijven.