Whatsapp 06 - 57 57 57 26

Inbouwreservoir

Je wil een inbouwreservoir aanschaffen?

Toiletmarkt biedt een ruime keuze inbouwreservoirs. Ons merk TECE staat voor degelijke Duitse kwaliteit. Wij bieden een ruime keuze, of je inbouwreservoir nu ruimtebesparend wil hebben, zodat je meer ruimte hebt voor bijvoorbeeld een badkamermeubel of fontein, of toch liever gaat voor een luxere of groter reservoir. Natuurlijk is er ook altijd nog een standaard reservoir te verkrijgen. Wij kunnen in al uw behoeften voorzien.

De basis van elk toilet

Een reservoir is een noodzaak bij elke toilet installatie, of het nu gaat om een standaard staand toilet, of wellicht een wandcloset. De watertoevoer moet goed voorzien zijn, zelfs als je gebruik wil gaan maken van een Sanibroyeur oplossing is de juiste watertoevoer van groot belang.
Voor een elegante en ruimtebesparende oplossing wordt over het algemeen een inbouwreservoir aangeraden. Dit reservoir dat in de muur wordt gemonteerd maakt het mogelijk om veel ruimte over te houden in een kleine ruimte, om zo toch een comfortabel toilet of 2e toilet in uw badkamer te maken.

De TECE inbouwreservoirs zijn gemaakt volgens de hoogste standaard en zijn zowel duurzaam als makkelijk te installeren. Bij onze reservoirs zijn word in de meeste gevallen ook een bedieningspaneel meegeleverd, deze zijn in verschillende kleuren en materialen te krijgen, natuurlijk wordt zijn deze bedieningspanelen antibacterieel om te zorgen voor een hygiënische toiletomgeving.

Afstelbaar waterverbruik

De inbouwreservoirs zijn ook af te stellen zodat u makkelijk kunt bepalen hoeveel water er per spoelbeurt wordt gebruikt. Sommige uitvoeringen voorzien ook in een aparte spoeling voor de kleine of de grote boodschap. Ook als u duurzamer wilt spoelen is de spoelhoeveelheid per spoelbeurt gewoon in te stellen

De voordelen van een TECE inbouwreservoir op een rijtje

 • Duurzaam inbouwreservoir door een 10 liter reservoir!
 • Alle bedieningspanelen passen op alle TECE inbouwreservoirs
 • Geluidsarm doordat het reservoir goed geïsoleerd in de wand wordt gemonteerd
 • Geïsoleerd tegen condenswater
 • Inclusief de meeste benodigde installatiematerialen
 • Zelfdragend inbouwframe is makkelijk te installeren
 • Gemaakt van slagvast kunststof
Lees meer
Filter
Producten per pagina
Producten per pagina
Ben jij op zoek naar een kwaliteitsvol en goed inbouwreservoir? Dan ben je bij toiletmarkt.nl aan het goede adres. Toiletmarkt.nl biedt namelijk een ruime keuze aan hoogwaardige inbouwreservoirs. Ons merk TECE staat bekend voor zijn degelijke Duitse kwaliteit en hoogwaardige afwerking
 

Inbouwreservoir zonder afwerking

 

Inbouwreservoir met afwerking

 

Waarom een inbouwreservoir aanschaffen?

Een inbouwreservoir is erg handig wanneer je alle leidingen en het waterreservoir van je toilet – veelal een watercloset, wil wegwerken in de muur. Dit zorgt er niet enkel voor jet je badkamer of gastentoilet er heel wat mooier uitziet, een inbouwreservoir is ook erg hygiënisch.

Een inbouwreservoir is ruimtebesparend

 Een van de grootste redenen waarom heel wat mensen ervoor kiezen om een inbouwreservoir in de badkamer of het gastentoilet te plaatsen is omdat een inbouwreservoir ruimtebesparend is.
Gezien alle leidingen en het waterreservoir zelf achter een valse muur worden weggewerkt bespaart u heel wat plaats in uw badkamer. Hierdoor kan uw wandcloset direct tegen de muur aan staan en hoeft u niet meer te kijken naar een lelijke en onhygiënisch waterreservoir.

Een inbouwreservoir is hygiënisch

Daarnaast is een inbouwreservoir ook nog eens erg hygiënisch. Wanneer je waterreservoir niet ingebouwd is, kan je waterreservoir namelijk een hindernis zijn bij het schoonmaken van de badkamer. Op die manier blijft de toiletpot vaak erg vuil achter en is de grond net naast je reservoir vaak een kweekvijver voor bacteriën. Heel wat horecagelegenheden en ouders van jonge kinderen opteren dan ook om een inbouwreservoir te laten plaatsen.

Een inbouwreservoir is makkelijk te onderhouden

Gezien je, wanneer je een inbouwreservoir laat plaatsen, enkel te maken hebt met gladde oppervlakken van hoogwaardig plastic of metaal, is een inbouwreservoir erg makkelijk te onderhouden. Zo hoef je enkel de knoppen even op te boenen met wat antibacteriële spray. Je hoeft niet meer op handen en knieën achter je toilet te duiken om je reservoir schoon te maken.

Een inbouwreservoir is noodzakelijk wanneer je kiest voor een wandcloset

Wanneer u ervoor kiest om een wandcloset of een hangtoilet te plaatsen is het noodzakelijk dat je een inbouwreservoir installeert.

Een reservoir is namelijk de basis van elk toilet – of u nu kiest voor een staand of een hangend toilet. Zonder een inbouwreservoir kan u namelijk niet doorspoelen. Wanneer u kiest voor een hangtoilet is zo een waterreservoir echter noodzakelijk om te plaatsen.

U kan zelf het waterverbruik van uw inbouwreservoir afstellen

Wanneer u ervoor kiest om een hangtoilet en waterreservoir te laten plaatsen kan u zelf het waterverbruik van uw inbouwreservoir afstellen.
De laatste tien jaren was er heel wat te doen over de hoeveelheid water die dagelijks verspild werd door het doorspoelen na een toiletbezoek. De toiletindustrie reageerde door een systeem te ontwikkelen met aparte waterreservoirs. Eentje voor de grote boodschap en eentje voor de kleine boodschap. Op die manier spaart u water uit en draagt u bij aan een duurzaam milieu.

Hoe een waterreservoir installeren

Het is zeker en vast mogelijk om zelf een waterreservoir voor uw wand closet te installeren. Wanneer je er echter niet zeker van bent dat je deze installatie in goede banen kan leiden is het aan te raden om de hulp van een gespecialiseerde installateur in te roepen. Bij toiletmarkt.nl hebben we een groot team gespecialiseerde en professionele installateurs voor je klaarstaan die je graag helpen met het installeren van je waterreservoir.

Indien je toch aan de slag zou willen gaan en fouten maakt kan er water van het waterreservoir achter je valse muur sijpelen. Dit kan natuurlijk zorgen voor allerlei vochtproblemen of in het ergste geval zelfs schimmels. Daarom is het aan te raden twee keer na te denken vooraleer je begint en om bij enige twijfel de hulp van een professionele installateur in te roepen.
Voor de handige Harry’s leggen we even uit hoe je het best te werk gaat bij het installeren van een waterreservoir.
 • Benodigdheden voor het installeren van een inbouwreservoir - Wanneer je op toiletmarkt.nl een inbouwreservoir aankoopt, wordt dit geleverd in een set. Dit wil zeggen dat alle onderdelen van het waterreservoir present zijn en dat je zonder al te veel kopzorgen kan beginnen aan het installeren van het waterreservoir. Bij deze TECE inbouwreservoir sets zit namelijk een inbouwreservoir en bedieningspaneel.
 • Installatie van een inbouwreservoir - Een inbouwreservoir installeren begint met het in elkaar zetten van het frame tegen de achterwand. Ieder inbouwreservoir bij toiletmarkt komt met een gedetailleerde beschrijving van hoe je jouw inbouwreservoir in elkaar kan zetten.
 • Zet het frame van je inbouwreservoir in elkaar - Bij het in elkaar zetten van het frame van het inbouwreservoir kan het een goed idee zijn om hulp in te roepen van iemand die het frame kan vasthouden terwijl u het monteert. Op die manier maakt u geen brokken of trekt u het frame niet scheef.
 • Bepaal de hoogte van je toilet aan je inbouwreservoir - Nu kunnen we bepalen waar en op welke hoogte het toilet zal kunnen hangen. Het is namelijk mogelijk om de hoogte van uw hangtoilet zelf in te stellen. Op die manier is een hangtoilet met inbouwreservoir erg geschikt voor oudere mensen die een toilet nodig hebben dat eventueel wat hoger hangt. Dit maakt het voor hen namelijk makkelijker om te zitten en recht te staan van het toilet.
 • Ga na of je inbouwreservoir waterpas hangt - Nadat je het frame in elkaar gezet hebt en de hoogte van het toilet hebt ingesteld is het een volgende stap er zeker van te zijn dat je inbouwreservoir waterpas hangt. Dit doe je door je waterreservoir aan te passen met een waterpas. Je kan zowel de middelste spijlen gebruiken als de wanden van het frame on te checken of alles waterpas is.
 • Bepaal de waterafvoer en begin met boren - Wanneer alles waterpas hangt kan je de waterafvoer gaan bepalen en beginnen met het boren van gaten waar je het waterreservoir aan de muur bevestigt. Wees er zeker van dat alles stevig vast zit. Indien dit niet het geval is kan je toilet of waterreservoir loskomen.
 • Plaats het toilet, waterreservoir en bedieningspaneel - Nadat je er zeker van bent dat het frame van je inbouwreservoir stevig aan de muur vast zit kan je het waterreservoir, het toilet en het bedieningspaneel installeren.
 • Is de wateraanvoer en afvoer van je inbouwreservoir goed aangesloten? - Wees er zeker van dat de wateraanvoer en waterafvoer van je inbouwreservoir naar behoren is aangesloten. Indien je de wateraanvoer foutief hebt aangesloten kan je toilet namelijk beginnen lekken met alle gevolgen van dien. Een lekkend inbouwreservoir kan zo zorgen voor vochtschade of zelfs schimmels. Daarnaast kan het zijn dat je wc alsmaar blijft lopen. Dit kan heel wat geld kosten aan water en verspilt een heleboel drinkwater. Als dit allemaal klaar is kan je de wand monteren en het hangtoilet plaatsen.

Roep de hulp in van een professionele installateur

Toiletmarkt heeft een team professionele installateurs voor je klaar staan. Er komt namelijk heel wat kijken bij het installeren van een inbouwreservoir. Het is dan ook erg makkelijk om fouten te maken. Indien je er niet zeker van bent dat je deze stappen tot een goed einde kan brengen is het aan te raden de hulp in te roepen van een professionele installateur om blijvende of onherroepelijke schade te voorkomen.

De voordelen van een TECE inbouwreservoir

Toiletmarkt.nl werkt met TECE inbouwreservoirs. Zoals u al weet streeft toiletmarkt absolute kwaliteit en werken wij enkel samen met hoogwaardige merken met een goede reputatie. Eerder vermelden we al dat het TECE inbouwreservoir een staaltje Duitse kwaliteit en efficiëntie is, nu leggen we uit waarom het TECE inbouwreservoir net zo goed is.
 • Duurzaam inbouwreservoir door een 10 liter reservoir! - De TECE inbouwreservoirs zijn standaard uitgerust met een 10 liter reservoir. Dit reservoir in combinatie met een goede toiletknop helpt u water te besparen. En dat is natuurlijk goed voor het milieu.
 • Alle bedieningspanelen passen op alle TECE inbouwreservoirs - Het is vaak aan te raden om een bedieningspaneel te kiezen dat past bij uw stijl en de binnenhuisdecoratie van uw badkamer. Indien u een ander soort afwerking kiest kan dit namelijk erg slordig overkomen. De TECE inbouwreservoirs zijn compatibel met alle bedieningspanelen. U hebt dan ook alle vrijheid om zelf een bedieningspaneel uit te kiezen.
 • Geluidsarm doordat het reservoir goed geïsoleerd in de wand wordt gemonteerd - Dankzij de goede isolatie van het TECE inbouwreservoir is uw toilet geluidsarm. Dit is een pluspunt wanneer u een inbouwreservoir installeert in een en-suite badkamer. Op die manier maakt u niemand wakker.
 • Geïsoleerd tegen condenswater - De TECE inbouwreservoirs zijn geïsoleerd tegen condenswater. Dit zorgt ervoor dat je inbouwreservoir langer meegaat en je zeker geen problemen zal hebben met vocht.
 • Inclusief de meeste benodigde installatiematerialen - Wanneer je een TECE inbouwreservoir aanschaft worden de meeste benodigde installatiematerialen meegeleverd.
 • Zelfdragend inbouwframe is makkelijk te installeren - Het zelfdragende inbouwframe van een TECE inbouwreservoir is makkelijk te installeren. Waar andere inbouwreservoirs enkel door professionele vakmannen geïnstalleerd kunnen worden kan u met het TECE inbouwreservoir zelf aan de slag