Whatsapp 06 - 57 57 57 26

Garantie

Voor alle producten die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantietermijn. Dit betekent dat een product in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik ook naar behoren dient te functioneren. Wanneer je een product ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorzien wij je zo snel mogelijk van een passende oplossing. Bewaar je factuur daarom goed. De factuur dient tevens als garantiebewijs voor je artikel. Hierbij geldt wel dat het toestel vakkundig en volgens het bij het specifieke toestel behorende installatievoorschrift dient te worden geïnstalleerd. Verder moet het toestel worden gebruikt waarvoor het is ontworpen. Bij afwijkende toepassing vervalt elk recht op garantie.
 
Hoe lang is de garantietermijn?
Gaat het product defect nadat deze geïnstalleerd is binnen de 2-jarige wettelijke garantietermijn, neem dan contact met ons op. Op alle producten die www.toiletmarkt.nl verkoopt, zit een garantietermijn van minimaal 2 jaar. Mocht er een probleem zijn met het product na de installatie dan kun je contact met ons opnemen. Vaak is het probleem telefonisch oplosbaar. Bel hiervoor op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur naar 073 - 612 18 55.

Mocht het probleem niet telefonisch oplosbaar zijn, dan kunnen wij je in contact stellen met de fabrikant. De fabrikant beoordeelt en verhelpt het serviceprobleem.

Bij alle retouren of reparaties zonder defect aan het product of geldend buiten de garantievoorwaarden kunnen kosten in rekening worden gebracht.