Whatsapp 06 - 57 57 57 26

Betaalmogelijkheden


Ideal

Betalingen via iDeal zijn kosteloos en veilig.


Paypal

Betalingen via Paypal maken het dat u veilig betaald en bent verzekerd. Wel brengt Toiletmarkt.nl kosten in rekening voor het gebruik van Paypal. Dit is 2,5% van het totaalbedrag. Dit zijn kosten welke Paypal ook aan ons berekent.


Bancontact/Mr Cash

Betalingen via Bancontact/Mr Cash zijn kosteloos en veilig.


Maestro

Betalingen via Maestro maken het dat u veilig betaald en bent verzekerd. Wel brengt Toiletmarkt.nl kosten in rekening voor het gebruik van Maestro. Dit is 2,5% van het totaalbedrag. Dit zijn kosten welke Maestro ook aan ons berekent.


MasterCard

Betalingen via MasterCard maken het dat u veilig betaald en bent verzekerd. Wel brengt Toiletmarkt.nl kosten in rekening voor het gebruik van MasterCard. Dit is 2,5% van het totaalbedrag. Dit zijn kosten welke MasterCard ook aan ons berekent.


Visa

Betalingen via Visa maken het dat u veilig betaald en bent verzekerd. Wel brengt Toiletmarkt.nl kosten in rekening voor het gebruik van Visa. Dit is 2,5% van het totaalbedrag. Dit zijn kosten welke Visa ook aan ons berekent.


Vooruibetaling

Vooruitbetaling kan kosteloos. Het nadeel ervan kan zijn dat het wat langer duurt voordat op onze rekening staat. Met voorgaande betaalmethodes staat het direct op onze rekening en kunnen wij aan u verzenden.